A Balogh Sándor Alapítvány évzáró partija (videóval)

 

A 2013-as évben könyveket és számítógépeket osztottak szét azok között, akiknek ez a tanulását segítette, így megkönnyítve az ismeretek elsajátítását. A másik fontos tevékenységük, hogy ösztöndíjak juttatásával segítsék a fiatalok felsőoktatási tanulmányait. Az alapítvány az utolsó két évben a sikeres nyelvvizsgát tett gyerekeket támogatja.

A civil szervezet évzáró partijára 6 és 14 év közötti diákok kaptak meghívást. Balogh Sándor a kuratórium elnöke, nagyon fontosnak tartja, hogy egy ilyen kis városba is eljöjjenek a gyerekek számára kedves sztárok, lényeges hogy ne csak távoli bálványként tekintsenek rájuk. Balogh Sándor szerint sok olyan program van, ahová fellépőket hívnak, ilyen például a Csokoládéfesztivál, de ilyen közelről beszélgetni és autogramot kérni az előadótól ritkán lehet. – Mi ezt próbáljuk elhozni, hogy ne féljenek az emberek sem az idegen világoktól, ahol más nyelvet kell beszélni, és ne tartsanak azoktól az emberektől sem, akiket a televízióban látnak. Fontos az, hogy bátrak legyünk, bátornak kell lenni ahhoz, hogy az ember a világot megpróbálja meghódítani – fogalmazott a Balogh Sándor Alapítvány kuratóriumának elnöke. 

A rendezvény előadója Varga Viktor énekes volt, aki jól ismert dalaival kápráztatta el és ösztönözte táncra a kicsiket.

Forrás és további fotók: http://szerencsihirek.hu/component/content/article/85-hirek/1085-balogh-sandor-alapitvany-evzaro-partija